Des de l’Associació de Comerciants d’Electrodomèstics de Catalunya hem realitzat un esforç per tal de que tots els nostres associats compleixin amb el que marca l’esmentat Reial Decret sobre la recollida dels RAEE.

Fa més de tres anys que va entrar en vigor el RD 110/2015 sobre el tractament dels Residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE).

Des de l’Associació de Comerciants d’Electrodomèstics de Catalunya hem realitzat un esforç per tal de que tots els nostres associats compleixin amb el que marca l’esmentat Reial Decret sobre la recollida dels RAEE, i facin un tractament correcte dels residus que retirem de les llars dels nostres clients.Residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE).

Però les botigues físiques, ens trobem en un greu desavantatge davant dels operadors que venen els nostres mateixos productes per Internet.

La majoria d’aquests operadors online no compleixen el que marca el Reial Decret, i això suposa un greuge comparatiu envers les botigues físiques associades a la nostra entitat.

Demanem a les Administracions que actuïn contra aquestes pàgines web de venda d’electrodomèstics, i que facin complir les mateixes normatives a tots els operadors del sector per igual, sigui quin sigui el seu canal de venda.

Els establiments adherits a la nostra associació, han gestionat en conjunt el correcte reciclatge de 4.080 tones de RAEE a data 31/12/2017, el que suposa un increment del 7,4% respecte l’any anterior.

Descarga más imágenes: Logo-ace

Neuropecomm es la agencia de comunicación y marketing de ace

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Call Now Button